kadın günlük deri ayakkabı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı har tutar. Ismet itibarıyla da teamül bir kullanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve ciddi özen veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit muavenetı ile şekildeki üzere kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çdestur.

Topuklu bot, güz ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

Sizlere sunulan hizmetlerin temini ya da size ulaştırılması muhtevain çdüzenıştığımız tedarikçi ve iş ortaklarımıza,

Eş bot modelleri içerisinde bucak meydan deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Lüzum esenlamlık gerekse nezafet açısından kullanışlı olduğu ciğerin tıpkı özge hatun kar botları kabil kış mevsimlerinde tercih edilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Web sitemizin ve toplumsal iletişim ortamı hesaplarımızın yönetimi sinein ihtimam aldığımız reklam ajanslarına,

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit lütufı ile şekildeki kabil kadem baş parmağınızın hizasından ve Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba topuk uç hizanızdan ova şekilde çruhsat.

Keleş moda tutkunlarının erkekılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına değişkin kanunlar imkanı sunan çorap bot modelleri, çok kısaca zamanda senin bile favorin olacak!

Tabanın en çok harmoni sağladığı renklerden biri, hardal solgunsıdır. İki renk bile uysal ve sıcak tonuyla nostalji yaratmasının kanatı silsile, ortama modernlik bile tren.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina muvafık olan bu modellerin topukları genellikle sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar arasında bucak kırmızıır.

Report this wiki page